Kyckling med soya och en dutt sambal är mitt förslag, sköter sig helt själv i ugn och tom barn gillar rätten :)
Lägg fileerna i en form, blanda ihop matgrädde, creme fraiche alt det du har hemma (ska va så mkt att det täcker fileerna i formen), blanda i ca 1 dl soya (brukar jag ha till 5 dl grädde) och 1-2 tsk sambal oelek, vispa ihop allt tillsammans och slå detta över kycklingen så det täcker dem. In i ugn 200 grader ca 40-45 min (utifrån storleken på fileerna) här finns ingen risk för torr kyckling ;) man behöver inte ens salta och peppra, toppen!
2 kommentarer:
Kyckling med soya och en dutt sambal är mitt förslag, sköter sig helt själv i ugn och tom barn gillar rätten :)
Lägg fileerna i en form, blanda ihop matgrädde, creme fraiche alt det du har hemma (ska va så mkt att det täcker fileerna i formen), blanda i ca 1 dl soya (brukar jag ha till 5 dl grädde) och 1-2 tsk sambal oelek, vispa ihop allt tillsammans och slå detta över kycklingen så det täcker dem. In i ugn 200 grader ca 40-45 min (utifrån storleken på fileerna) här finns ingen risk för torr kyckling ;) man behöver inte ens salta och peppra, toppen!
Trevlig helg ft Maria ngt kvarter bort!
Tack för tipset! De ska jag prova nästa gång!
Idag blev de kyckling med cocosmjölk och röd Thai grytbas, starkt dvs! :)
Skicka en kommentar