söndag 10 augusti 2014

Stockholmsresan

4 dagar och fullspäckat schema!
Efter vi landat åkte vi hem till pappa och fixade oss lite mat. Sen hade Lillskruttan ett önskemål om att åka tåg så vi gjorde oss redo för en stadstur! Storgrabben ville se den guldfärgade mannen som står någonstans på Drottninggatan men honom såg vi aldrig till tyvärr!
Så efter lite promenad och en glass åkte vi tåg hemåt igen! Fixade med middag och åkte sedan iväg för ett kvällsdopp! 

Dag nr 2, lite sovmorgon och sedan iväg med tåget mot Gröna Lund! Vilka vilda barn vi har! Storgrabben åkte allt han bara fick och jag är så glad över att mina systrar var med och hängde med på allt! Storgrabbens favorit var Twister och Kvasten, twister som han för övrigt fick med mig på! Riktigt kul! 
Lillskruttan älskade blåtåget och åkte säkert 4-5 gånger!
Lillprinsens favorit var Nyckelpigan och lustiga huset, särskilt mattan på slutet! Lite arg var han dock för att han inte fick hänga med dom stora på allt!
En toppendag som vi avslutade med pizza i stan!


Dag 3. Mot Kolmården! 


Många fina djur, full pott på Safari, såg alla djur som gömde sig i skogen! Men bäst av allt var nog delfinshowen, så bra att vi såg den två gånger. Lillprinsens absoluta favorit!Efter en väldigt lång dag, men mycket promenerande styrde vi hemåt! En inte så angenäm resa då storgrabben blev åksjuk och lillprinsen akut toanödig vid något tillfälle! Alla var nog glada när vi till slut körde in på gården! 

Dag 4. 
Familjelunch, farmor, faster, kusin S och farfar kom för lunch!
Uppdateringar sen förra året då vi sågs, lite paketutdelning, mat, fika osv!

Sen var det daga att åka hemåt?
4 dagar går fort, särskilt när man har mycket planerat! Men det var en härlig resa och barnen ville inte hem! 
Snart kommer några kanske hit? Eller så åker vi ner?! 
Inga kommentarer: